Livevedonlyöntistrategiat, jotka voivat sopia sinulle

Livevedonlyönti vedonlyönnin muoto, joka on kasvattanut paljon suosiotaan. Livevedonlyönnissä lyödään vetoa kohteena olevasta urheilutapahtumasta sen ollessa käynnissä. Livevedonlyönti on hauska, mutta haastava vedonlyönnin tapa. Livevedonlyönnissä pitää tehdä oikeita päätöksiä nopeasti ja hyvin. Muutoin voitolliseen peliin ei voi päästä.

Yksi idea ja osa livevedonlyöntiä on urheilutapahtumien seuraaminen. Useat vedonlyöntisivustot tarjoavat live streameja valtavasta määrästä urheilutapahtumia. Näin otteluita voi seurata kotonaan omalta päätelaitteelta.

Livevedonlyönti tekee urheilutapahtuman seuraamisesta paljon hauskempaa. Ottelun tai urheilutapahtuman aikana voi tehdä useita vetoja. Mutta vaikka tämä on hauska vedonlyönnin muoto ja vaikka se tuo hauskan lisän urheilun seuraamiseen, juuri tähän vedonlyönnin muotoon sisältyy erityinen vaara. Livevedonlyönnissä on vaarana tehdä huonoja vetoja ja päätöksiä pelin nopeatempoisuudesta johtuen. Jotta livevedonlyönnissä voisi pärjätä, on ensiarvoisen tärkeää kehittää valmiiksi itselleen sopiva vedonlyöntistrategia. Kehitettyä strategiaa kannattaa noudattaa johdonmukaisesti. Muutoin on suuri riski siitä, että nopeatempoisessa pelissä tekee huonoja vetoja. Ja huonoilla vedoilla häviää rahaa.

Tosiasia kuitenkin on, että livevedonlyönnissä voi oikeasti tehdä rahaa. Tekemällä live veto voi hyödyntää sitä, että vedonvälittäjien on vaikeaa laskea kaikissa tilanteissa itselleen mahdollisimman edullisia kertoimia nopeatempoisen urheilutapahtuman aikana. Vedonvälittäjät eivät pysty nopeissa tilanteissä hyödyntämään suurta kerättyä tilastoaineistoa ja sanelemaan kertoimia vain itselleen edullisista asetelmista, kuten tavallisen vedonlyönnin puolella. Voitollinen livevedonlyöntistrategia jossain määrin hyödyntää tätä vedonvälittäjien virheen tekemisen mahdollisuutta.

Live vedossa hyvä strategia on tarkkailla ottelun stream lähetystä heti ensisekunneista lähtien. Erityisesti kannattaa katsoa urheilutapahtuman, kuten ottelun, osallistujien virettä ja olemusta. Ovatko he täysillä mukana?

Ennen kuin pelaa live veto kannattaa aina asettaa itselleen selkeät panostusmenetelmät. Kannattaa jo siis ennen kuin edes alkaa pelaamaan livevedonlyöntiä tehdä selväksi, kuinka paljon missäkin tilanteessa kannattaa panostaa ja miten panosten kokoa kannattaa muuttaa tilanteiden edetessä. Yksi tapa asettaa panostuksen koko on pelata se ns Kellyn kaavan avulla. 

Livevedonlyöntistrategien laadinnassa kannattaa keskittyä vain yhteen lajiin. Kannattaa siis valita joku yksi juuri itselle sopiva laji ja sitten perehtyä siihen mahdollisimman paljon.

Livevedonlyönnissä voi myös perustaa strategiansa ottelussa tapahtuvien muutosten hyödyntämiseen. Tennis on yksi yleinen livevedonlyönnin kohde, jossa ottelun aikana tapahtuvat tilanteen muutokset ovat hyvin merkittävä lyötävän vedon kannattavuuteen vaikuttava tekijä. Jos osaa tulkita nopeatempoisen pelin tapahtumia ja reagoida niihin muita nopeammin, voi tämän ympärille rakentaa voitollisen strategian.

Myös mikäli käyttää paljon aikaa laajojen tilastoaineistojen tutkimiseen, voi löytää uusia asioita peliin liittyen. Tilastoista voi esimerkiksi saada selville paljon peliin vaikuttavaa tietoa, jota ei muuten tiedosta. Näitä tilastoja hyödyntämällä voi rakentaa voitollista livevedonlyöntistrategiaa.

Yksi livevedonlyönnissä voitollinen strategia on lyödä veto aivan lopussa riippumatta siitä, kuinka pieni annettu kerroin on. Siis kun tapahtuma näyttää lähes ”varmalta” veto asetetaan hyvin pienelläkin kertoimella. Esimerkiksi kun kilpahevonen on johdossa laukkakisan viimeisen aidan jälkeen, lyödään veto tämän hevosen puolesta vaikka kerroin olisi kuinka pieni tahansa.

Vastaa